Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ceai de slabit Gold Siluet
12 lei
Brand
Ceai Gold Siluet 150g
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ceai de slabit Gold Siluet

e 150 g

Supliment alimentar

Influenteaza metabolismul lipidelor determinand intensificarea arderilor si diminuand procesele de depunere.

Compozitie: Rhamnus frangula/Crusin scoarta; Taraxacum officinale/Papadie parti aeriene; Urtica dioica/Urzica parti aeriene; Equisetum arvense/Coada-calului parti aeriene; Betula pendula/Mesteacan frunze; Zea mays/Porumb matase; Convolvulos arvensis/Volbura;  Achillea millefolium/Coada-soricelului parti aeriene; Sambucus nigra/Soc flori; Cichorium intybus/cicoare  parti aeriene.

Acest produs faciliteaza digestia, arderea grasimilor, este un bun diuretic, detoxifiant.

Mod de preparare: Se face infuzie dintr-o lingura mare  de amestec de plante si 600  ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele, se acopera si se opreste din fiert. Se lasa acoperit 15-20 minute apoi se strecoara.

Doza recomandata pentru consumul zilnic: Se beau 3 cani de ceai pe zi cu 30 de minute inainte de mesele principale. Pentru persoanele care doresc un efect mai rapid,recomandam si Tinctura Gold Siluet sau Tinctura din Fructe de Soc.

Atentionari:  Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se utiliza dupa data de expirare, inscriptionata pe ambalaj.A nu se administra femeilor gravide sau care alapteaza.

Atentionari speciale:  A nu se administra concomitent cu alte medicamente  folosite in curele de slabire.

A se pastra la temperatura camerei ferit de lumina directa a soarelui, in ambalajul original.
Din Gura in Gura